FAQJA KRYESORE
   
PRODUKTE
   
OFERTA
   
GALERI
   
INFO
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
OFERTA
BUFE NE OFERTE
TAVOLINE NGRENIE OFERTE
DHOMA TEKE NE OFERTE
PLOTESUESE NE OFERTE
KOLLTUQE NE OFERTE
DHOMA DOPIO NE OFERTE
KENDE NE OFERTE
GUZHINA NE OFERTE
 
OFERTA

 Strategjia me e rendesishme e biznesit tone eshte ajo e çmimeve.

Ne zgjedhim serish te jemi prezent ne familjet tuaja pavaresisht nivelit ekonomik me oferta konkuruese dhe joshese.


Qellimi yne : “Klienti te mbetet i gjithmone i kenaqur.”

 


 ADRESAT E MOBILERISE
------------------------------------------

1) Autostrada Tirane-Durres km 7, Tirane, Albania

Tel : 04 24 06 601

Fax: 048 301 757

Cel: 068 20 67 602

E mail: info@mobileriajax.al,  www.mobileriajax.al

 

2) Rruga “Siri Kodra” (blloku I magazinave), Tirane, Albania

Tel: 04 22 33 597

Cel: 068 40 60 119

 

3) Lagja “Aqif Pasha”, Rruga “Ali Arapi”, Pallati P/G 31/1  (perballe maternitetit), Elbasan, Albania

Cel: 068 40 60 118